Köpt mig en lägenhet

Hallå där bloggen! Som ni kanske vet så hade jag lite turen på min sida för ett tag sedan och kammade hem en riktigt fin vinst på tipset. Jag bestämde mig då för att göra en investering av de pengarna som jag vann och tillsammans med mina besparingar så beslutade jag mig för att köpa en lägenhet i centrala Helsingborg. Nu har det gått några veckor sedan jag skrev på papperna och i flytten är snart helt klar. Jag har packat ihop och kört iväg allting till den nya lägenheten så att det kan komma flyttstädning till den gamla innan den överlämnas till den nya hyresvärden. Istället för att ta hjälp av en flyttfirma så valde jag att lägga de pengarna på flyttstädning, vilket känns helt klart som ett klokt val. Jag transporterar mycket hellre än att städa. Kraven på en flyttstädning är dessutom lite högre än när man själv städar och jag är inte den mest noggranna personen om man säger så. I samband med den här vinsten så har jag faktiskt beslutat att inte spela så mycket mer, det kanske blir någon liten peng i veckan som jag lägger på betting men mer än så kommer det inte att bli. Jag kommer fortfarande komma med lite schyssta tips här på bloggen, framförallt nu när fotbollen är igång. För även om jag inte ska spela lika mycket så kommer jag fortfarande vara intresserad och följa de olika spelen intensivt. Jag kommer nu i några veckor framöver plocka fram några spel med högt odds som kan vara kul att lägga några kronor på. Det är de spelen som jag tycker är roligast, dels för att insatsen sällan behöver vara mer än 20 kronor och sen är det alltid lite extra spännande när man inte tippar på favoriterna. Nu får ni ha en fantastiskt fin måndag och spela inte för mycket!