Byter spelandet mot städning

Tjabba tjena hallå bloggen. Jag vet att jag i vanliga fall brukar skriva om spel och betting men idag blir det något helt annat. Fredagskänslan är här och visst tusan mår man bra när det vankas helg. Det finns dock något som inte är lika trevligt och det är att jag kommer komma hem till något som liknar hela havet stormar. Vilket betyder att jag kommer få inleda min helg med att städa. Jag har under hela veckan försökt förtränga det här och jag ska erkänna att tanken på en städfirma har poppat upp ett antal gånger i huvudet. Dock är jag en sån person så att om jag skulle anställa en städfirma en gång så vet jag det kommer vara samma visa även nästa vecka. Jag kommer strunta i städningen och sen när fredagen börjar närma sig så hade jag ringt en städfirma igen. Därför tänker jag ta tjuren vid hornen och åka hem till Karlstad efter jobbet för att genomföra städningen helt på egen hand. Det är åtminstone vad jag hoppas att jag kommer göra, men som ni vet så blir det inte alltid som man har tänkt sig. Vid en närmare eftertanke så undrar jag om det verkligen är så dumt med en städfirma, det kan inte kosta många kronor att städa en tvåa i Karlstad. Jag kan ju åtminstone ringa och kolla vad det skulle kosta för att se om det kan tänkas vara värt det eller inte, det kan ju inte skada. Inför den här helgen har jag faktiskt inga speltips till er, det är inte så mycket sport igång för tillfället så det finns inget att tipsa om. Det känns lite sisådär, jag saknar sporten betydligt mer än vad jag saknar själva spelandet faktiskt. Snart drar visserligen de lokala lagen i Karlstad igång med säsongen igen så då får vi åtminstone lite sport att kolla.